Ο Σύλλογός μας την Παρασκευή 09/06/2017 θα πραγματοποιήσει γιορτή για το τέλος της φετινής χρονιάς στο γήπεδο της Ε.Π.Ο. και ώρα 18:45.

Στη γιορτή, εκτός από ασκήσεις επίδειξης, θα απονεμηθούν διπλώματα και μετάλλια σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών για τη συμμετοχή τους για τη χρονιά που πέρασε ,καθώς επίσης θα πραγματοποιηθεί και φιλικός αγώνας του γυναικείου τμήματος μας, με το αντίστοιχο του ΑΣΤΕΡΑ ΧΑ’Ι’ΔΑΡΙΟΥ και ώρα 19:30.

Οι προπονήσεις των ακαδημιών θα γίνονται μέχρι τα τέλη Ιουνίου και για τη νέα χρονιά οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν 04/09/2017.

Τα νέα της πρώτης ομάδας

Η χρονιά για το αντρικό τμήμα τελείωσε και βρήκε την ομάδα μας στην έβδομη θέση της Γ’ ΕΠΣΑ του 2ου ομίλου.

Το Δ.Σ. δήλωσε ότι η χρονιά έκλεισε θετικά και είναι ευχαριστημένοι απ’ την αγωνιστική εμφάνιση και θέση της ομάδας. Η συνεργασία με τον προπονητή Γεώργιο Μπαζώρα λύθηκε φιλικά και σε συγκέντρωση με τους παίκτες και το Δ.Σ. ο προπονητής δήλωσε : »Κανένας αποχωρισμός δεν είναι εύκολος.Είμαι ευχαριστημένος με τη συνεργασία μας και συμβουλεύω όλους τους αθλητές να συνεχίσουν να αγωνίζονται και να βελτιώνονται».

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, ευχαριστεί τον Γιώργο για την συνεργασία του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του και υγεία και ευτυχία σε αυτόν και στην οικογένειά του.

Προπονητής για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα είναι ο Παναγιώτης Μορφίδης που υπήρξε απ’ την ίδρυση του Συλλόγου, παίκτης της ομάδας και προπονητής στις Ακαδημίες. Ο προπονητής δήλωσε, πως για τη νέα σεζόν ως στόχο, θέτει μια υψηλότερη θέση και καλή παρουσία στο πρωτάθλημα.Ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο, έχει ήδη ξεκινήσει και θα βγάλει συμπεράσματα απο την προετοιμασία και απ’ τους φιλικούς αγώνες.

Η προετοιμασία της Πρώτης Ομάδας και του Εφηβικού, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 21/08/2017, αλλά πρίν απ’ την πρώτη προπόνηση, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση όλων των παικτών το Σάββατο 19/08/2017.